Omschrijving

Kokosbriketten zijn de laatste jaren groeiende in populariteit. Voor langdurig barbecueplezier zijn de THM kokosbriketten de beste tip die u kunt krijgen.

Zoals de naam al luidt, zijn deze briketten gemaakt van kokosschalen. Voor deze briketten worden dan ook geen bomen gekapt. Kokosbriketten verbranden langzamer, waardoor de brandduur van kokosbriketten een stuk langer is dan bijvoorbeeld gewone houtskool. Zonder bij te vullen gaan uw kokosbriketten gemakkelijk 4 uur mee.

Een ander voordeel is dat de temperatuur heel geleidelijk afneemt, waardoor u heel gemakkelijk de temperatuur van uw barbecue kunt regelen. Dit maakt ze ook zeer geschikt en populair in de horeca.

Daarnaast geven de kokosbriketten weinig tot geen vlammen, zelfs niet als er vet op de briketten lekt. De speciale platte, vierkante vorm zorgt voor een nóg grotere hitteopbrengst vergeleken met de traditionele kussentjesvorm.

Levering in West- en Oost-Vlaanderen

  • Alle vermelde prijzen zijn afgehaalde prijzen inclusief BTW en geldig in al onze verdeelpunten. 
  • Thuisleveringen doen we in West- en Oost-Vlaanderen, de totale verhandelingskost voor levering wordt per bestelling bijgerekend.
  • Groothandel en leveringen in andere regio's: gelieve contact op te nemen via 051 30 08 91 of toon@brandstoffentoon.be
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!