Omschrijving

66 zakken van 15kg per pallet
Gewicht per pallet: 990kg

Prijs afgehaald of met afhaalkaart

Thuislevering mogelijk

Na uitgebreide testen hebben we voor u als tweede huismerk een Duitse pellet geselecteerd met een onklopbare prijs/kwaliteit-verhouding.  Naast het ENplusA1 en DIN+ kwaliteitslabel krijgt deze pellet van ons het keurcertificaat L.E.Q. (Low Emission Quality), dankzij een productietechniek die zorgt voor een evenwichtigere verbranding, optimaal rendement en lagere emissie-waarden. Naast de Allehoutpellets PREMIUM Selection bent u als gebruiker ook met dit product - de Allehoutpellets EXCELLENT Selection - verzekerd van onze kwaliteitswaarborg.

De ALLEHOUTPELLETS EXCELLENT Selection is de opvolger van de Vita Holz pellets in een verbeterde versie èn in een nieuw jasje. Licht gekleurd, hoge calorische waarde, weinig stof en zaagsel in de zakken. Kortom: een zeer goede pellet om uw huis mee te verwarmen!

Verpakking = plastiek zakken 15kg

1 pallet = 990kg = 66x15kg

Wegwerppallet

DIN+

EN+A1    DE314

4.8kW ENERGIEWAARDE

Per bestelde pallet via onze webshop krijgt u een zak AHP Premium pellets gratis!

 

Afhaling mogelijk te Izegem.

Levering in West- en Oost-Vlaanderen

  • Alle vermelde prijzen zijn afgehaalde prijzen inclusief BTW en geldig in al onze verdeelpunten. 
  • Thuisleveringen doen we in West- en Oost-Vlaanderen, de totale verhandelingskost voor levering wordt per bestelling bijgerekend.
  • Groothandel en leveringen in andere regio's: gelieve contact op te nemen via 051 30 08 91 of admin@brandstoffentoon.be
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!