Omschrijving

Geeft veel warmte en heeft een lange brandduur.

Zijn grote rendement verlaagt niet alleen de grilltijden maar je bespaart er ook heel wat geld mee.

Josper, een merk gespecialiseerd in professionele grilltoestellen en hun benodigdheden.

Gemaakt uit wit-Quebracho-hout.

Het vindt zijn oorsprong in de subtropische zones. Het belangrijkste kenmerk is dat het houthardheid, consistentie en gewicht heeft (fijnkorrelig hout). Vanwege deze kenmerken zal het witte quebracho-hout bij het opstijgen lang meegaan, waardoor het beter presteert dan ander zacht hout. Het produceert zo goed als geen vonken of vlammen. Een andere belangrijke bijzonderheid is de karakteristieke en aangename smaak, waardoor dit soort houtskool optimaal geschikt is voor het bereiden van allerlei soorten vlees en vis.

Gecertificeerde kwaliteit: Alle door Josper® aangeboden bosproducten hebben de bijbehorende kwaliteitszegels die de duurzaamheid van de gebruikte hulpbronnen garanderen, evenals het behoud van ecosystemen en biologische diversiteit.

Josper garandeert, door oa te voldoen aan PEFC®- en REACH-certificeringen, dat deze houtskool geproduceerd wordt uit duurzame bronnen en is daarmee 100% ecologisch en milieuvriendelijk!

Levering in West- en Oost-Vlaanderen

  • Alle vermelde prijzen zijn afgehaalde prijzen inclusief BTW en geldig in al onze verdeelpunten. 
  • Thuisleveringen doen we in West- en Oost-Vlaanderen, de totale verhandelingskost voor levering wordt per bestelling bijgerekend.
  • Groothandel en leveringen in andere regio's: gelieve contact op te nemen via 051 30 08 91 of toon@brandstoffentoon.be