Omschrijving

Gewicht: 15kg          losse zakken: ENKEL AFGEHAALD

Afkomstig van Duitsland

Houtsoort: naaldhout, onbehandeld hout uit duurzame bosbouw en zonder toevoeging van chemische bindmiddelen.

DIN plus - ENplus A1      DE314

Diameter: 6 mm
Lengte: ≤ 40 mm
Asgehalte: ≤ 0.5 %
Calorische onderwaarde: ≥ 4.8 kWh/kg
Vochtgehalte: ≤ 8 %
Stofgehalte: ≤ 0.50 %
Asvervormingstemperatuur: ≥ 1200 °C
Mechanische duurzaamheid: ≥ 98.0 %

ALLEHOUTPELLETS EXCELLENT Selection

Bron: allehoutpellets.be
Ons 2de huismerk !

Na uitgebreide testen hebben we voor u als tweede huismerk een Duitse pellet geselecteerd met een onklopbare prijs/kwaliteit-verhouding.  Naast de hoogste kwaliteitslabels ( DINplus en ENplusA1 ( BayWa AG, Germany, DE 314 ) krijgt deze pellet van ons het keurcertificaat L.E.Q. (Low Emission Quality), dankzij een productietechniek die zorgt voor een evenwichtigere verbranding, optimaal rendement en lagere emissie-waarden. Naast de Allehoutpellets PREMIUM Selection bent u als gebruiker ook met dit product - de Allehoutpellets EXCELLENT Selection - verzekerd van onze kwaliteitswaarborg.

De ALLEHOUTPELLETS EXCELLENT Selection : licht gekleurd pellets, hoge calorische waarde, weinig stof en zaagsel in de zakken. Kortom: een zeer goede pellet om uw huis mee te verwarmen!

Opm.: Houtpellets zijn een biomassa-product, m.a.w. het uitzicht en de product-kwaliteit kunnen binnen de gestelde normen enigszins afwijkend zijn.

 

Levering in West- en Oost-Vlaanderen

  • Alle vermelde prijzen zijn afgehaalde prijzen inclusief BTW en geldig in al onze verdeelpunten. 
  • Thuisleveringen doen we ENKEL in West- en Oost-Vlaanderen, de totale verhandelingskost voor levering wordt per bestelling bijgerekend (dus NIET per pallet!).
  • Hebt u een eigen zaak en interesse om partner te worden? Gelieve contact op te nemen via 051 30 08 91 of toon@brandstoffentoon.be
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!