Omschrijving

DE BRANDHOUTFABRIEK: BELGISCH BRANDHOUT

Afkomstig uit Romedenne, Belgische ardennen.

Inhoud: 1m³ gestapeld (=1.3 losse stere) in comfibox omwikkeld in netfolie.

Mengeling van eik, beuk en es. Een ideale combinatie van 3 soorten hardhout. Daarom is deze combinatie ook het meest gevraagd. Deze blokken zijn standaard +/- 33cm lang en grof gekliefd.

Es en beuk geven vlam. Eik en beuk geven een nog langere brandtijd. Ideaal voor in de open haard, kachel, vuurkorf of vuurschaal.

Winddroog brandhout wordt natuurlijk gedroogd in de buitenlucht. Deze kist wordt het beste nog even aan de kant gezet onder een afdak om optimaal gebruikt te worden.

 

Thuislevering mogelijk, zie " Leveringskost "

 

Opm. Foto's zijn ter illustratie en kunnen afwijken van de werkelijkheid.

 

Er kan zowel bij afhaling als bij levering tot maximaal 250 euro (in 1 transactie) betaald worden met ecocheques, cadeaucheques of consumptiecheques van Sodexo, Edenred of Monizze (max 1 aanbieder en max 1 transactie per bestelling, per klant)

Levering in West- en Oost-Vlaanderen

  • Alle vermelde prijzen zijn afgehaalde prijzen inclusief BTW en geldig in al onze verdeelpunten. 
  • Thuisleveringen doen we ENKEL in West- en Oost-Vlaanderen, de totale verhandelingskost voor levering wordt per bestelling bijgerekend (dus NIET per pallet!).
  • Hebt u een eigen zaak en interesse om partner te worden? Gelieve contact op te nemen via 051 30 08 91 of toon@brandstoffentoon.be
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!